Sabancı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu


Vizyon: İstiyoruz ki... Öğretmenlerimizin Mesleki ve Kültürel gelişmelerine, hizmet içinde ortaya çıkacak eğitim ihtiyaçlarının giderilmesine, davranış ve işbirliği içerisinde olmalarına, birbirleri ile tanışmalarına, kaynaşmalarına ve dayanışmalarına, sosyal ve moral ihtiyaçlarının karşılanmasına, aileleri, çevreleri ile sürekli ve olumlu ilişkiler içinde bulunmalarına, öğretmenler günü kutlamalarına, ölüm ve hastalık hallerinde dayanışma içerisinde olunmasına, ayrıca düğün, nişan ve özel gün kutlamalarında öğretmenlerimiz tarafından istenilen ve tercih edilen bir kurum olabilmek ve katkı sağlıyabilmek.

Misyon: Hizmet ve kalitesini sürekli yeniliklerin takipçisi olarak en üst düzeye çıkarmak temel gayemizdir. Misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak, ilçemizi, yöremizin güzelliklerini ve güleryüzlülüğünü sunarak rahat etmelerini sağlamak başlıca amaçlarımız arasındadır.

Başarılar:

Saatler: -
Isınma: DOĞALGAZ
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0346 614 23 93

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://gemereksabanciogretmenevi.meb.k12.tr

Adres - Bahçeli Mah. Sivas Cad. No 9/A PTT karşısı Gemerek/SİVAS

Otel Odası :1
Kütüphane Kitap Sayısı :340
Öğretim Şekli :-

Yerleşim Yeri - Bahçeli Mah. Sivas Cad. PTT Karşısı No 9/A Gemerek/SİVAS

Adres - Bahçeli Mah. Sivas Cad. No 9/A PTT karşısı Gemerek/SİVAS

Ulaşım Kayseriye her saatte minibüs seferleri vardır. İlçe dışından gelecek misafirlerimiz otobüslerle Yeniçubuk Mahallesinde inip Gemereğe gelen minibüslere binip kurumumuza ulaşabilirler.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kurumumuz İle 118 km uzaklıkta olup ilçe merkezindedir.